Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Свіжа тенденція моди! Об'ємні букви з моху

Екологічність - ось що зараз дійсно актуально. У тренді елементи інтер'єру з моху: приємного на вигляд, невередливого і довговічного природного матеріалу. Тепер навіть фасадна вивіска для магазину може створити свого роду "оазис" зелені серед скла і бетону. Зробіть свій бренд більше впізнанним, надайте йому родзинку, використовуючи цей натуральний і естетичний матеріал для зовнішньої реклами.

Використання моху в рекламі

Що робить бізнес успішним? Окрім підтримки якості послуг і виробленої стратегії розвитку велику роль грає впізнанність бренду. Один із способів бути "у усіх на вустах" - використати нестандартні і при цьому позитивні образи, які нині пропагують багато футуристів. Зробіть ставку на екологічність і замовте виготовлені з моху об'ємні букви. Ціна на які не так висока, як може здатися, хоча виглядають вони дійсно "дорого".

Чому це працює? Компанія, що думає про довкілля, автоматично переходить з розряду "середняків" на рівень з тими, хто досить успішний, щоб піклуватися про природу. Доглянуті клумби і підстрижені газони завжди асоціюються з респектабельністю. Вивіска з моху - це креативний міні-газон. Зовнішня реклама, елементи інтер'єру офісу, фасад будівлі, де розміщується ваша компанія - зелений мох відмінно виглядає скрізь. Якщо використати його в оформленні, то і сам бренд створить у людей відчуття грунтовності і в той же час свіжості, гнучкості (адже зелений колір асоціюється з молодістю). Спробуйте включити в дизайн приміщення елементи з дерева і моху, щоб сформувати про себе подібне враження.

Що таке стабілізований мох

При виготовленні рекламної вивіски використовується не звичайна дика рослинність, а спеціальні види моху, які мають особливі експлуатаційні переваги:

  1. Він не росте. Можна не побоюватися, що услід за накладними буквами незабаром позеленіє і стіна. При створенні вивісок для магазинів, офісів, ресторанів використовується мох, в якому вода в клітинах замінюється гліцерином. Саме це і робить його "розмір" незмінним.
  2. Служить до 10 років. Стабілізований мох не треба поливати, обприскувати від комах і ще якось піклуватися про нього. Зовнішній вигляд рослини не мінятиметься довгі роки.
  3. Не горить. Живий матеріал відповідає європейським стандартам безпеки : ISO 11925-2 : 2010.
  4. Очищає повітря і не викликає алергії. Навіть якщо його з'їсти.

Виготовлення об'ємних букв з моху

Багато офісів і компанії, намагаючись притягнути увагу клієнтів, вибирають об'ємні букви з підсвічуванням. Але можна зробити рекламу ще привабливішою: включити в неї природний матеріал. Ви можете замовити об'ємні букви в Києві, декоровані стабілізованим мохом, що викликає подвоєний інтерес, бажання затримати погляд і навіть доторкнутися до його поверхні.

Где используется подобное озеленение

  1. Для створення логотипів. Бажаєте підкреслити, що ресторан працює тільки зі свіжими і безпечними продуктами? Використайте замість звичної пластикової конструкції логотип з моху - це буде куди помітніше.
  2. Прикраса стін. Живі "шпалери", здатні очистити повітря, - що може бути краще?
  3. Дерево і мох - прекрасна альтернатива вивіскам, виготовлення яких здійснюється з металу, оргскла і подібної сировини.
  4. Елементи дизайну. Включіть в інтер'єр приміщення деталі, зроблені з природних матеріалів. Тим самим ви вразите ваших гостей і відвідувачів офісу.
  5. Відмінна сполучуваність з іншими видами реклами. Фрагменти з моху можна використати навіть у тому випадку, якщо в приміщенні вже є традиційний лайтбокс або світлодіодна LED вивіска.

Зацікавилися? Тоді дзвоните в "Світ Проектів" : на сьогодні ми одна з небагатьох компаній, які приймають замовлення на виготовлення зовнішньої реклами з моху в Києві.



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: