Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Об'ємні букви або лайтбокс?

Щоб привернути увагу аудиторії до бренду і повідомити потенційним клієнтам про місце знаходження вашого магазину, офісу, ресторану, готелю і т.д., потрібно використовувати ефективні способи реклами. Для цього часто застосовуються букви, що світяться  або лайтбокс, купити які по раціональній вартості вам пропонує компанія "Світ проектів". Розглянемо, в яких ситуаціях доцільно їх використовувати, а також проаналізуємо переваги і недоліки, на підставі яких зможемо дати рекомендації по вибору того чи іншого способу реклами.

Виготовлення об'ємних літер

Рекламні носії даного типу застосовують в якості фасадних вивісок, інтер'єрної реклами та дахових конструкцій. Вони виконують навігаційну функцію, повідомляють цільовій аудиторії про розташування магазину або офісу вашої організації. Їх добре видно здалеку, особливо якщо літери з підсвічуванням розташувати на даху або вгорі фасаду. До складу букви входить каркас, лицьова панель, кронштейни для фіксації і світлові елементи (світлодіоди, неонові трубки, газосвітлові або люмінесцентні лампи, а також блок живлення, пускорегулюючий пристрій, електрична арматура).

Світлові об'ємні літери відрізняються 3D ефектом, оскільки кожна з них являє собою самостійний елемент, по суті, фігурний лайтбокс, з набору яких складається назва рекламованого об'єкта, наприклад, "Контакт-центр 1588". Завдяки об'ємності символів напис добре видно з усіх ракурсів, незалежно від розташування: всередині приміщення, на даху або на стіні будівлі.

Переваги таких вивісок:

  • Солідність. Компанія, яка може собі дозволити красиві об'ємні букви, ціна яких досить висока, на підсвідомому рівні викликає у людей більше довіри і лояльності до бренду.
  • Рельєфність напису. Сприяє кращому сприйняттю інформації цільовою аудиторією на великій відстані.
  • Запам'ятовуваність - можливість створити індивідуальний дизайн або зробити букви з лампочками в корпоративному стилі компанії.
  • Ефективно доповнюють інші рекламні носії. Зокрема, їх можна комбінувати зі світловими коробами, рекламними щитами, фасадними вивісками.
  • Варіативність підсвічування. Світловий короб наділяється тільки внутрішньою підсвіткою, тоді як літери можна обрамити контражуром - зовнішнім освітленням. Це дозволить вирішити іміджеве завдання реклами нестандартно і куди ефектніше.
  • Мала вага і більш гнучкий підхід до розміщення. Маса однієї літери менше, ніж цілого лайтбоксу, тому для її монтажу не потрібно якихось особливих характеристик міцності стін. Якщо мова йде про інтер'єрні вивіски, то можлива установка навіть на перегородки з гіпсокартону. З іншого боку, назва компанії, як правило, містить мінімум 3-4 літери. Чим довше слово, тим довше виконується монтаж конструкції. Тому в цілому зафіксувати на стіні один короб простіше, ніж кілька букв.

 

Виготовлення лайтбоксу

Світлові короби - це рекламні конструкції із зображенням, підсвічені зсередини. Замовити лайтбокс доцільно, коли потрібна періодична зміна інформації: оповіщення про акції, знижки, заходи, нові товари в асортименті магазину і т.д. Світловий короб також можна використовувати в якості вивіски над магазином, перукарнею, готелем, турагентством. Крім того, виготовлення лайтбоксів актуально для іміджевих проектів, метою яких є розкрутка торгової марки в Києві. Конструктивне виконання носія дозволяє помістити в нього постер, дизайн якого розроблений в корпоративному стилі компанії.

Переваги світлових коробів:

  • Барвистість. Плакат, поміщений в лайтбокс, може містити повнокольорове зображення.
  • Швидке виготовлення і монтаж. На виробництво і установку рекламного носія йде значно менше часу.
  • Простота догляду. Помити один короб простіше, ніж напис з декількох фігурних елементів.
  • Різноманітність форм. Букви можна регулювати тільки по висоті і ширині, тоді як лайтбокс дозволяє створити рекламний носій будь-яких обрисів: круглий, трикутний і т.д.

 

Що стосується недоліків, то вони у світлових конструкцій загальні і викликані особливостями експлуатації. Користувачі зіштовхуються з періодичним перегоранням ламп, блоків живлення. Від впливу високих температур і атмосферних факторів з часом втрачається привабливий зовнішній вигляд. Усередині виробів, навіть якщо їх використовувати в приміщенні, накопичується бруд.

Так все ж, що раціональніше: об'ємні букви або лайтбокс? Насправді, все залежить від цілей і вашого бюджету. Якщо вартість принципова, вибирати слід навіть не тип носія, а доступні види матеріалів, спрощену конструкцію, невеликий розмір. Ви можете замовити як недорогі букви і лайтбокси для розміщення над дверима, так і триметровий світловий короб на весь фасад, або спорудити величезний напис на даху будинку.

Зателефонуйте нам, розкажіть про свої завдання, і ми допоможемо вам вибрати оптимальний за ціною і якістю рекламний носій.



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: