Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

"Завтра - відкриття!" Оформлення виставкових стендів в стислі терміни

Одним з ключових аспектів ефективної участі у виставці є, як би це не банально звучало, своєчасне відкриття стенду. І, тим не менш, часто-густо в павільйонах можна спостерігати таку картину: виставка вже годину як почалася, відвідувачі «течуть рікою», а на стендах ще йдуть приготування, а то і зовсім нікого немає. Не менш поширений інший варіант: до закриття ще півдня, а експоненти вже щосили «згортаються», боячись не встигнути перевезти все в офіс до вечора. Беручи до уваги вартість оренди виставкової площі – залишається тільки дивуватися. Невже найм кваліфікованих забудовників обійшовся б дорожче? Що заважає ефективно використовувати час виставки для переговорів, роздачі промоматеріалів, пошуку ділових контактів?

У більшості випадків, на жаль, це просто неякісний менеджмент, коли компанії переоцінюють свої сили і намагаються обійтися наявними ресурсами. Але це дуже сумнівна економія. Займаючись незвичною для себе справою – облаштуванням виставкового стенду – штатні вантажники і водії часто дуже багато метушаться, помиляються, не вкладаються в запланований час, а то й ламають дорогі рекламні конструкції або обладнання. Ось чому потрібно звертатися до професіоналів, які виконують таке завдання не в перший раз і розуміють, наскільки важливо своєчасно підготувати демонстраційну площу і здати її замовнику.

Найбільш просте рішення в даному випадку – купити стенд «під ключ». В цьому випадку вам залишиться лише розкласти на ньому рекламні матеріали. Однак якщо ви хочете виділитися серед конкурентів – то взяти готовий, стандартно обладнаний «боксик» недостатньо. Щоб бути по-справжньому помітною, конструкція повинна бути оформлена індивідуально, в корпоративному стилі компанії. Клієнтам, які прагнуть отримати максимум з орендованої в експоцентрі площі, слід заздалегідь оформити заявку на виготовлення виставкових стендів.

 

Виготовлення виставкових стендів від "Світ проектів"

Секрет гарного стенду простий: оптимальний огляд, ергономічність, а також яскравий, креативний дизайн. Такі конструкції викликають у відвідувачів стійку асоціацію з успіхом компанії і привертають більше уваги. Плануючи розташування елементів стенду, не забудьте про «хозблок», де зберігається тара, електрочайник, змінне взуття та одяг. Найчастіше про це забувають, і все безладно звалюється за задником, або зовсім не закривається від огляду. Також слід звернути увагу на розташування розеток, розводок електромережі в будівлі – адже стенду напевно знадобиться підсвічування. Якщо ви збираєтеся демонструвати важке технічне обладнання – то крім подачі електроенергії, потрібно передбачити і достатню міцність конструкцій, на яких воно буде розміщено, зручність підходу і кути огляду. Наші фахівці допоможуть вам розробити оптимальний план стенду з урахуванням всіх нюансів і дрібниць.

 

Види стендів і матеріали виготовлення:

1. Стенди з металевого профілю. Їх переваги полягають в низькій вартості, простоті збірки і легкості транспортування. Недоліки – типовий зовнішній вигляд і невисока міцність стін.

Каркас виготовляється з алюмінієвого профілю білого, золотистого, сріблястого і чорного кольору. Всередині конструкції встановлюються перегородки з прозрачного або кольорового акрилу, полікарбонату або ПВХ-панелей, що оклеєні плівкою (декоративною або з повнокольоровим друком). За бажанням клієнта можливе виготовлення стендів з підсвіткою.

У нашому портфоліо ви можете ознайомитися з вдалими варіантами таких рекламних конструкцій. Наприклад, виставковий стенд для компанії "Diameb". Для облицювання задньої стінки ми використовували панелі з молочного акрилу. Дизайн вийшов лаконічним і привабливим. Реалізоване підсвічування панелей люмінесцентними лампами.

Вивіска з об'ємних букв може відмінно доповнити стенди з алюмінієвого профілю. Прикладом тому служить конструкція для компанії "Auto-Nova". В рамках проекту реалізовані стелажі з підсвічуванням люмінесцентними лампами, логотип зі світлодіодним контражурним підсвічуванням і стіл-ресепшн.

 

2. Виставкові стенди з ферм. Складаються з металевого каркасу, обробленого плитами ДВП / ДСП, ПВХ-панелями, полістиролом або обтягнутого банерної тканиною. Переваги полягають у високій міцності, можливості спорудження високих масивних стендів і організації внутрішнього підсвічування. У конструкцію без проблем впишеться вивіска у вигляді лайтбоксу або великий рекламний банер. Серед недоліків відзначимо складність збирання і транспортування металевих ферм.

Завдяки чудовій міцності такий носій може використовуватися як зовнішня реклама на виставках під відкритим небом. Такий приклад в нашому портфоліо – проект "Zeppelin". Це конструкція зі сталевих ферм з полікарбонатною дахом. З боків стенду розміщені банерні розтяжки. Все зібрано на подіумі з ДСП, обробленого ковроліном.

Серед аналогічних проектів назвемо стенди торгових марок "Neman", "Хімагро" і "Park" (виставки в приміщенні). Задні стінки в них також реалізовані в форматі банерів: недорого і ефектно. Для "Park" на тканину був нанесений реалістичний друк текстури цегли в стилі "Лофт".

 

3. Ексклюзивні виставкові стенди. Конструкції, які розробляються персонально. Вони можуть бути різних розмірів і включати будь-які поєднання матеріалів. Перевага таких виробів преміум-класу в сильному іміджевому ефекті і можливості реалізувати будь-яку дизайнерську ідею. Недоліком є висока вартість, складність перевезення і установки.

Такі конструкції бувають:

  • Кутові - проглядаються з 2 сторін.
  • Лінійні - видно тільки лицьову частину.
  • Наскрізні - вхід і вихід розташовуються навпроти один одного.
  • Острів - видно всі 4 сторони.
  • Півострів - огляд з 3-х сторін.
  • Popup - габаритні, як правило, увігнуті конструкції.
  • Rollup - невеликі, вузькі і високі.
  • Foldup - збірні носії, завдяки модульності можуть змінювати розміри.

У числі ексклюзивних виробів, які ми розробили на замовлення – відзначимо виставковий стенд "Brilliance", оброблений гладким полістиролом. Його площа – 200 м2. Наші фахівці спорудили його в найкоротші терміни – за 7 днів, в результаті чого він став прикладом оперативності та якості роботи компанії "СвітПроектів". Всього ж нами успішно побудовано близько 30 ексклюзивних стендів для таких відомих компаній, як "SilkPlaster", "Concepto", "Nexans", "Klopper Therm", "Valtec", "Opel", "Chevrolet", "МАУ" та інших.



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: