Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Зовнішня реклама vs Інтернет

Незважаючи на високу популярність онлайн маркетингу, зовнішні рекламні конструкції, такі як світлові об'ємні букви, таблички, банерні розтяжки, лайтбокси та фасадні вивіски користуються високим попитом. Навіть найбільші світові корпорації, такі як Facebook, Amazon і Google поряд з оголошеннями в інтернеті використовують стели, щити та інші класичні носії «out of home», направляючи на їх розробку чималі бюджети.

Таким чином стимулюється розвиток одного з найстаріших форматів маркетингу. Як не дивно, але за підсумками досліджень саме зовнішня реклама в 2018 році стала єдиним з числа класичних медіа, що збільшило ринкову частку на 2%.

замовити зовнішню рекламу за вигідною ціною

Тенденція до зростання попиту зайвий раз підтверджує, що рішення замовити зовнішню рекламу для бізнесу ніколи не застаріє. Навіть якщо у вас є сайт і ведуться активні промо-кампанії в мережі - це не заважає вам придбати фігурні об'ємні букви або купити лайтбокс з вашим логотипом. Така конструкція приверне увагу перехожих і буде регулярно нагадувати їм про вас оффлайн.

Зовнішня реклама - не минуле століття!

Вкотре переконатися в цьому нам допомогли Facebook, Intel і Spotify. Нещодавно маркетологи найбільшої соціальної мережі розробили рекламну кампанію, посил якої полягав в новому підході до безпеки інформації користувачів.

Концерн Intel похвалився надсучасною технологією, яка допомагає розпізнавати злочинців в натовпі. Музичний сервіс Spotify провів в метро Нью-Йорка неординарну кампанію, присвячену пам'яті Девіда Боуї.

Зовнішня реклама банерна розтяжка під замовлення

Для цього сегмента ринку медіа послуг найбільш актуальним є виготовлення вивісок і постерів, які надалі розміщуються:

  • всередині і зовні спортивних об'єктів,
  • на білбордах біля доріг,
  • в метро,
  • на спеціальних носіях біля залізничних станцій і зупинок громадського транспорту.

 

Такі рекламні носії складно проігнорувати, і тому вони до сих пір є одним з найбільш економічних варіантів для широкого охоплення аудиторії. Якщо ви придумали неординарний дизайн вивіски для магазину, напевно вона приверне увагу людей і, швидше за все, сама з'явиться в інтернеті завдяки найактивнішим його користувачам - абсолютно безкоштовно!

Порівнюючи ефективність різних маркетингових каналів, варто пам'ятати: вони доповнюють один одного, але вони не взаємозамінні. Завжди будуть люди, які не люблять багато сидіти за комп'ютером, віддаючи перевагу більш активному життю в реалі.

Хочете виділиться серед конкурентів і підвищити свою впізнаваність оффлайн? Рекомендуємо вам замовити лайтбокс в Києві за індивідуальним макетом. Фахівці майстерні реклами "Світ проектів" розроблять якісний дизайн і врахують всі ваші побажання.

5 причин, чому варто замовити вивіску у нас

  1. Раціональна ціна. Вартість формується з урахуванням матеріалів і побажань замовника. Ми працюємо з проектами будь-яких масштабів будь то велика рекламна стела або скромна LED вивіска.
  2. Дотримання термінів. Ми прекрасно розуміємо, наскільки важливо вчасно відкрити магазин, запустити акцію або почати виставку. Тому наша команда орієнтована на максимально швидку і відповідальну роботу.
  3. Дотримання якості. Ми використовуємо тільки перевірені, надійні матеріали, заздалегідь обумовлені з замовником. Якщо вам потрібна світлодіодна вивіска в алюмінієвому корпусі, вона буде виконана тільки з цього металу.
  4. Гарантія. Ми впевнені в якості продукції і ручаємося за результат. Зроблені нами зовнішні рекламні конструкції відрізняються надійністю і пролонгованим терміном служби.
  5. Сучасні технології. Зокрема, світлові динамічні вивіски, які можуть чергувати рекламні сюжети із заданим інтервалом часу. Таким чином можна демонструвати інформацію о декількох брендах в межах одного носія.

Відповідно до досліджень компанії Magna витрати на цифрову рекламу до 2023 року подвояться, тоді як витрати на традиційні носії залишаться на колишньому рівні. Це привід задуматися.



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: