Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Етапи виготовлення лайтбоксу

Сьогодні рекламні конструкції зустрічаються на фасадах практично всіх будівель у центральній частині міста, де перші поверхи орендуються представниками бізнесу. Також вивіски можна спостерігати на огорожах, дахах, на стовпах в місцях скупчення людей, в цілому - всюди, де спостерігається великий потік потенційних клієнтів.

Один з найбільш популярних і ефективних варіантів заявити про себе в столиці - замовити лайтбокс в Києві або світлові об'ємні букви. Технологія і етапи виробництва цих носіїв багато в чому схожі. По суті, кожен 3D символ являє собою самостійний пластиковий короб з підсвічуванням, виконаний у вигляді букви або логотипа.

Які етапи включає виготовлення лайтбоксу

Світловий короб - це конструкція з жорстким каркасом і напівпрозорою фронтальною частиною, що містить рекламний контент. Усередині виробу розміщуються електричні елементи, які забезпечують світіння в нічний час. Зупинимося докладніше на джерелах освітлення. Вони розташовуються в замкнутому просторі близько до пластикової поверхні.

Тому до ламп для зовнішньої реклами пред'являються особливі вимоги:

  • виділення мінімальної кількості тепла;
  • підвищений ресурс роботи;
  • інтенсивний, але рівномірний світловий потік.

 

Варто зазначити, що для деяких видів об'ємних букв світлові елементи можна розташовувати ззаду на відкритому просторі - це так званий контражур. У цьому випадку вимога, що стосується теплової енергії, має меншу актуальність. Якщо ви вирішите замовити зовнішню рекламу в формі лайтбоксу, слід пам'ятати про внутрішнє розміщення джерел світла.

Для внутрішнього підсвічування вивісок використовуються, як правило, люмінесцентні лампи денного світла і світлодіодні стрічки. Перший варіант дешевше. Рекомендується розташовувати лампи в кілька рядів. Таким чином вийде холодне біле світіння, яке відрізняється кращою передачею кольору і яскравістю.

Проте універсальними вважаються світлодіоди. Вони коштують трохи дорожче, але відрізняються підвищеною ефективністю, малим тепловим випромінюванням, високою яскравістю при низькому енергоспоживанні, компактністю і гарною передачею кольору.

Алгоритм виготовлення лайтбоксу:

  • Розробка дизайн-макету.
  • Розпил пластикових листів відповідно до розмірів і конфігурації.
  • Збірка каркаса, посилення ребрами жорсткості при необхідності.
  • Установка задньої стінки.
  • Підключення підсвічування.
  • Монтаж фронтальній панелі з зображенням.

 

Дизайн фасадної вивіски для магазину - перший і ключовий етап реалізації проекту. На цій стадії не тільки визначається форма, колір і розмір, а й обираються матеріали для виготовлення, тип підсвічування і спосіб кріплення. Тому важливо розуміти, чого хоче клієнт і які у нього фінансові можливості, а також знати місце розміщення конструкції.

Особливості поверхні фасаду багато в чому визначають, як на ньому буде виглядати зовнішня реклама і наскільки складним виявиться її монтаж. Будинки будуються з бетону, цегли, дерева, каркасних панелей, газосилікату, керамоблока, газобетону. У кожному разі потрібен свій підхід.

Після затвердження дизайн-макету настає час виготовлення конструктивних елементів і збірки світлового короба. Сюди входить друк і порізка декоративної плівки, фрезерування фігурних елементів, поклейка деталей. Спектр застосовуваних матеріалів включає алюмінієвий композит або профіль, пофарбований оцинкований лист, полістирол, акрилове скло, пластик і стільниковий полікарбонат. Метал використовується для каркаса і задньої стінки, а для фронтальних частин задіюються полімерні панелі, що пропускають світло.

Фасадні вивіски світлові короби від "Світ проектів"

У нас ви можете замовити вивіску в Києві за вигідною вартістю. Студія "Світ проектів" - це своє виробництво і відповідальний підхід до справи. Завдяки цьому ми формуємо адекватну ціну і вчасно виконуємо взяті на себе зобов'язання.



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: