Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

У яких випадках ми не рекомендуємо вивіски з об'ємних літер

Яскрава реклама у вигляді 3D символів  відмінний спосіб привернути увагу потенційних клієнтів і повідомити їх про свій бізнес. Сяючі об'ємні букви в денний і нічний час будуть нагадувати пішоходам і водіям про вашу торгову марку і допомогати знайти вхід в будівлю. Однак бувають ситуації, коли доцільність такої конструкції, незважаючи на всі її переваги, сумнівна. У таких випадках фахівці компанії "Світ проектів" рекомендують замовляти рекламні носії інших форматів.  

 

Коли виготовлення об'ємних літер не раціональне

Така  вивіска на магазин – досить вразлива конструкція, особливо порожні всередині символи з внутрішнім підсвічуванням. Тому ми не радимо оснащувати об'ємними літерами об'єкти, де немає можливості розмістити їх на достатній висоті або забезпечити охорону: великий ризик, що їх розіб'ють. Особливо коли розташування вивіски планується безпосередньо над входом, на відстані витягнутої руки – адже в такому випадку любителям «побешкетувати» дістати її найпростіше.

Також букви з підсвічуванням – не найкращий варіант при обмеженому бюджеті. Висока вартість виробів обумовлена матеріалами виготовлення і необхідністю підключення до електромережі. Світлодіоди самі по собі споживають мало енергії. Однак виготовлення вивісок в форматі об'ємних символів супроводжується інтеграцією контролерів та відповідного обладнання, інакше підсвічування працювати не буде. Зрозуміло, що така апаратура коштує недешево.

Якщо вам будь-що-будь потрібне підсвічування, а бюджет обмежений – спробуйте замість окремих букв замовити лайтбокс. Також варто пам'ятати, що на об'ємні букви ціна формується з урахуванням матеріалів виготовлення. Можна заощадити, вибравши, наприклад, простий пластик замість дзеркального композиту або люмінесцентні лампи замість світлодіодів. Ще один варіант – зменшити розмір символів. Крім того, лайтбокс купити можна оптом, замовляючи рекламу відразу для цілої мережі торгових точок – в цьому випадку вартість кожної одиниці вийде значно дешевше.

 

 

Об'ємні букви на виставкових стендах

 

Для тимчасових експозицій замовляти 3D символи теж не дуже економічно. Досить придбати стенди з алюмінієвого профілю або металевих ферм. Їх можна обтягнути банерної тканиною або обшити листовими матеріалами:

  • Полівінілхлоридом (пластиком).
  • Полістиролом.
  • Дерев’яними плитами ДСП і ДВП.

 

Нанесення логотипу в перерахованих вище випадках виконується за допомогою друку або аплікації, що обходиться в рази дешевше. Але, звичайно, якщо в фінансах ви не обмежені і вам потрібен ексклюзивний виставковий стенд, ви можете для нього замовити об'ємні букви. У Києві до цього прийому вдаються зазвичай солідні компанії, яким важливо отримати стенд з потужним іміджевим ефектом і оригінальним дизайном. За умови акуратного демонтажу така виставкова вивіска послужить вам не раз і не два, як у виставковому павільйоні, так і в стінах офісу.

Невеликим же компаніям, яким потрібна недорога інформаційна система для демонстрації товарів / послуг та рекламування торгової марки на короткочасних рекламних івентах, можна обмежитися компактними промостендами, стійками, інтерактивними вітринами. Така конструкція не вимагає підключення до електромережі, завдяки чому її вартість нижча, а час збирання – швидше.

Замовити виготовлення лайтбоксів (Київ) і світлових об'ємних букв ви можете у нас на сайті. Компанія "Світ проектів" пропонує клієнтам кваліфіковану консультацію і допомогу в підборі рекламних носіїв, що оптимально відповідають поставленим завданням. Конструкція виготовляється з надійних, зносостійких матеріалів, відрізняється високою якістю і довговічністю. Щоб дізнатися деталі і виконати попередній прорахунок – телефонуйте нашим менеджерам.



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: