Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Найнестандартніша та найкреативніша зовнішня реклама

 

Просування власного продукту чи бренду неможливо здійснити без реклами. Зовнішня реклама є досить ефективним інструментом у приверненні уваги потенційних споживачів, оскільки має широке охоплення та тривалий час візуального впливу. Стандартні рекламні продукти щільно вписалися у наше повсякденне життя, цим стаючи менш яскравими і привабливими, отже, і менш дієвими. Для постійного залучення уваги клієнтів рекламна промисловість змушена постійно розвиватися.

Виготовлення зовнішньої реклами для свого бізнесу ви можете замовити у компанії «Світ проектів». Завдяки новим розробкам нам вдалося запровадити нестандартні підходи під час створення рекламної продукції, оскільки наші фахівці постійно вивчають міжнародний досвід у галузі креативної реклами. Креативність дозволяє поєднати в одному проекті на перший погляд непоєднувані речі, завдяки чому підвищується інтерес до запропонованого продукту.

Основні підходи до створення креативної реклами

Близько десятка років тому з'явилося поняття ембієнт реклами, яку також називають нестандартною. Вона здатна здивувати людей і створити тісніший контакт із потенційними споживачами. Ембіент реклама розміщується на будь-яких навколишніх предметах. Така реклама в Києві представлена ​​такими елементами:

  • Екстендер. Це виносний за межі рекламної конструкції об'єкт, що відтворює, як правило, укрупнену модель рекламованого товару. Виготовлення такого рекламного продукту надає дизайнерам величезне поле діяльності, що робить рекламу незабутньою та виділяє компанію серед конкурентів. За рахунок виходу за межі рекламного поля реклама виглядає більш живою та оригінальною.

  • Креативні конструкції великих розмірів – брандмауери. Завдяки своїм габаритам такої реклами не помітити не можна. Кутовий брандмауер відомого бренду кави, видно пішоходам, автомобілістам і навіть у громадському транспорті. Ефективно підвищує впізнаваність бренду.

  • Нестандартні щити та конструкції, які можуть бути виконані, наприклад, у формі логотипу компанії або рекламованого продукту.

  • Креативні стенди та тумби. Творчий підхід до їх виготовлення дозволяє зробити композиції яскравими та інформативними. Наприклад, яскраві надувні тумби з логотипом компанії.

  • Проекційна реклама Зображення виводиться на торці та фасади різних будівель за допомогою проектора. Дуже яскравий вид реклами. Таке рекламне оформлення Києва стає все більш популярним та затребуваним. Проекція найвідомішого бренду на звичайний житловий будинок.

  • Використання декоративного підсвічування. Підсвічування розставляє акценти на окремих елементах, дозволяє виділити певні написи та символи. Для підсвічування застосовують яскраві світлодіодні кластери.

 

Фахівці майстерні реклами «Світ проектів» виконають виготовлення зовнішньої реклами у місті Київ будь-якої складності. Наш нестандартний рекламний продукт є вірусним, оскільки, побачивши креативні об'єкти, створені професіоналами компанії, їх не тільки запам'ятають надовго, про них говоритимуть своїм знайомим, показуватимуть фото та відео, на яких вони зображені.



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: