Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Рекламні фасадні вивіски – пряма користь для вашого бізнесу

При відкритті офлайн-закладу обов'язковим етапом рекламної кампанії є виготовлення фасадної вивіски, що є привабливим орієнтиром і найкращим уявленням бізнесу клієнту. Фасадна вивіска або табличка також працює на репутацію компанії та надає первинну інформацію про товари або послуги, які пропонує ваш магазин, кафе чи інша точка.

Професійне виготовлення рекламних вивісок – запорука того, що потенційні покупці переймуться до вашого бізнесу довірою, легко відрізняють його від конкурентів і радять знайомим. «Світ Проектів» виготовляє фасадні вивіски та таблички у Києві в короткі терміни. Ми створюємо роботи «під ключ» або реалізуємо ваш задум з можливістю встановлення та подальшого обслуговування вивіски.

Переваги замовлення фасадних вивісок для бізнесу

Грамотно виконана рекламна конструкція виконує кілька функцій:

  • позначає розташування;
  • знайомить аудиторію з брендом чи конкретною рекламною пропозицією;
  • формує перше враження про компанію;
  • працює з лояльністю та довірою аудиторії;
  • дозволяє заявити про себе та отримати додатковий простір для візуального спілкування з аудиторією та презентацією торгової пропозиції.

Яка рекламна вивіска на фасад працює краще

Можливі такі варіанти виготовлення таких конструкцій:

  • Лайтбокси - короби, що світяться. Вони добре працюють як у світле, так і темний час доби. Їх можна розміщувати всередині приміщення як орієнтир для покупців, наприклад, у супермаркеті, або зовні, на фасаді будівель. У цьому випадку допускається одно- та двостороннє розміщення напису та картинки.
  • Прямокутні коробки. Вони можуть бути виконані як на одне, так і на кілька рекламних оголошень, що змінюються через певний час. Зручні через свій значний розмір. Габарити дозволяють розміщувати відразу багато інформації, вказуючи переваги рекламованого товару чи послуги.
  • Пластикові щити. Вони добре помітні вдень, адже розташовуються на висоті та привертають увагу як пішоходів, так і водіїв. Також їх додатково комплектують прожекторами, що підсвічують зображення вночі.
  • Банери. Це найдешевший і найпоширеніший вид рекламної продукції. Через невисоку вартість його може дозволити собі навіть дрібний бізнес-початківець. Наші дизайнери створять привабливий макет майбутньої вивіски або реалізують макет.

Телефонуйте нашим менеджерам, і вони зорієнтують вас за термінами та особливостями виробництва кожного виду рекламної вивіски чи таблички на фасад.

Виготовлення рекламних вивісок в Україні

Знайти грамотного підрядника та замовити фасадну вивіску в Києві виявляється непросто, адже виробників багато, і кожен пропонує свій фронт робіт із цього завдання. Компанія «Світ Проектів» реалізує весь комплекс завдань: від створення макета рекламного проекту до його монтажу та подальшого обслуговування.

 

У нас можна замовити лайтбокси, об'ємні літери з підсвічуванням та без, таблички, світлові та плоскі короби та інші види рекламних конструкцій. Як нешаблонний і ефективний варіант пропонуємо комбінувати кілька видів споруд, щоб посилити естетичну привабливість вашого бізнесу і зробити його максимально цікавим для потенційних клієнтів. Також ми готові допомогти в оформленні внутрішнього вигляду приміщення, створивши рекламні конструкції для кращої презентації вашого бізнесу.



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: