Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Розробка вивіски для магазину

Щоб покупці не тільки дізналися про торгову точку, але й запам'ятали її, реклама повинна бути оригінальною і привабливою. Важливі оформлення, вигляд і освітленість рекламної конструкції в денний і нічний час. Ключовим аспектом успіху при цьому є індивідуальний дизайн фасадної вивіски для магазину.

В сучасних реаліях виділитися серед конкурентів тільки великими габаритами не вийде. Ключові аспекти успіху - індивідуальний дизайн фасадної вивіски для магазину, дотримання коректних пропорцій світлового короба або букв, нестандартні рішення.

Слід пам'ятати і про напрямки потоків пішоходів, і про навколишній міський пейзаж: вивіска повинна добре в нього вписуватися, нормально поєднуватися з сусідніми будівлями і рекламними повідомленнями, і в той же час виділятися серед них. Як вирішити всі ці завдання? Замовити вивіску в Києві «під ключ» у професіоналів!

 

Як виготовляється зовнішня реклама для магазинів в студії "Світ проектів"

 

Оформлення вивіски для торгової точки починається з розробки дизайн-макету. Для цього рекомендується надати розробникам ваш логотип (а також назву і, можливо, рекламний слоган). Крім того, знадобляться фотографії фасаду, на якому розміщуватиметься реклама, і опис основних технічних характеристик будівлі. Підібрати стиль буде простіше, якщо ви покажете знімки рекламних рішень, які сподобалися вам. Світлини фасаду спростять підрахунок вартості виготовлення вивіски.

 

Перш ніж замовити зовнішню рекламу, важливо визначитися, який вам потрібен тип носія. В цілому, фасадні вивіски поділяються на світлові і без підсвічування. Популярність останніх нижче, що обумовлено меншою їх привабливістю в нічний час. Навіть якщо магазин працює не цілодобово, йому потрібна вивіска з підсвічуванням, адже в зимовий час темніє після 16-00. Отже, вашу торгову точку ввечері люди просто не будуть помічати.

 

Проте навіть для бюджетної конструкції можна організувати освітлення. Від інших виробів, наприклад, табличок на вході в офіси і держустанови магазинні вивіски відрізняються підсвічуванням, необхідність якого економічно доцільна.

 

Що ж стосується типів конструкції, то основні варіанти такі: плоска, світлові об'ємні букви, лайтбокс, неонова вивіска. Другий варіант обійдеться найдорожче, але видимість у 3D символів з різних ракурсів краща. На стадії проектування розробляється кольорове оформлення, розташування елементів і шрифт напису. Результатом роботи стане наочний дизайн-макет вивіски на стіні в денний і нічний час, запропонований клієнтові для узгодження.

 

 

Детальніше про види фасадних рекламних конструкцій:

 

 

Плоскі – найбільш доступні за ціною варіанти. Являють собою банерні розтяжки або пластикові панелі. Їх можна підсвічувати зовні галогеновими або світлодіодними прожекторами.

Лайтбокси – світлові короби, відрізняються яскравістю, барвистістю і різноманітністю форм. Виготовляються зі сталі, алюмінію, полікарбонату, акрилу, а іноді і банерній тканині.

Об'ємні букви – оригінальна реклама, що відрізняється 3D ефектом. Для їх виготовлення задіюється метал і різні види пластику, в тому числі композит: пластик з металізованою поверхнею, який виглядає дуже ефектно.

Неонові трубки – яскраво світяться вночі, проте вдень читаються погано, тому до них потрібна не менш ефектна кольорова підкладка. З цієї причини, а також через високу вартість їх популярність невисока.

 

 

Ви збираєтеся замовити вивіску для магазину в Києві? Ми готові приступити до виконання вже сьогодні!

 

 

Процес роботи можна розділити на кілька етапів:

 

  • Розробка макета;
  • Затвердження дизайна вивіски клієнтом;
  • Підбір матеріалів конструкції;
  • виготовлення;
  • Монтаж.

 

Як правило, замовивши зовнішню рекламу в компанії "Світ проектів", клієнти повертаються до нас знову і знову, а також рекомендують нас знайомим. Спробуйте й ви! Обіцяємо: ви відчуєте всі переваги роботи з професіоналами. Для початку просто зателефонуйте нам і опишіть свою ідею - будь-які проблеми, пов'язані з її здійсненням, ми візьмемо на себе.



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: