Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Псевдо-об'ємні букви: що це таке?

В даний час одним з варіантів реклами, що зустрічається найбільш часто, є об'ємні букви, які успішно розташовуються як в інтер'єрі, так і на фасадах / стінах будівель. Варіантів виконання даних конструкцій налічується чимало, і один з них - псевдо-об'ємні символи.

Чим відрізняється виготовлення вивіски з штучним 3-D ефектом

Внутрішня і зовнішня реклама такого типу відрізняється від класичних світових об'ємних літер технологією виготовлення. Об'єкти вирізаються на тонкому акриловому аркуші і встановлюються на підкладку або стіну. Їх лицьова сторона, як правило, оздоблюється металом, кольоровою плівкою або іншими матеріалами, в залежності від корпоративного стилю компанії-замовника і бажаного дизайну.

Ключовим аспектом тут є задана відстань від символу до поверхні. Завдяки цьому під час експлуатації псевдо-об'ємних літер тінь від них падає під певним кутом. В результаті реклама набуває більш привабливого та цікавого зовнішнього вигляду. При цьому символи сприймаються як об'ємні. У деяких випадках виготовлення об'ємних літер здійснюється із застосуванням бортика. Такі моделі також монтуються на стіну з певною відстанню від неї. Ця технологія сприяє підвищенню глибини об'ємності, в результаті чого букви робляться візуально крупнішими.

Рішення замовити вивіску даного типу вигідне з наступних причин:

  • Невисока вартість. Псевдо-об'ємні символи по суті представляють собою одну фігурну панель, вирізану з акрилу, тоді як стандартні 3-D символи складаються не тільки з фронтальної частини, але і бічних, які потрібно клеїти або фіксувати на каркасі. Виготовлення рекламних вивісок даного типу супроводжується меншою витратою матеріалів, отже, і ціна конструкції нижче.
  • Простота монтажу. Вирізану акрилову панель встановлюють на кронштейни або підкладку. Цей процес здійснюється швидше, ніж монтаж масивних світлових символів. Для продуктивної експлуатації даної конструкції не потрібно підключення ламп, діодів. З метою надання ефекту обсягу використовується тінь, яка падає від букви на стіну.
  • Варіативність дизайну. За ескізом з акрилового листа без проблем можна вирізати фігуру будь-якої форми. У випадку з типовими 3-D символами можуть виникнути складності при виготовленні моделей з хитромудрим дизайном.

Варто відзначити, що в якості фасадних вивісок псевдо-об'ємні букви використовуються рідше, як правило, тільки в тих ситуаціях, коли організувати підсвічування проблематично. Здебільшого вони застосовуються в якості інтер'єрних рішень.

Замовити псевдо-об'ємні букви в Києві

У портфоліо компанії "Світ проектів" ви знайдете ряд вдалих рішень в категорії "Інтер'єрні вивіски". Там представлені псевдо-об'ємні букви з акрилу, покриті полірованою нержавіючою сталлю, чорною або кольоровою плівкою, що володіють матовим або глянцевим ефектом.

У нас ви можете замовити зовнішню рекламу в Києві різного формату: 3-D символи, лайтбокси, вивіски, таблички, стели і вказівники.



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: