Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Приклади вдалих рішень при виготовленні вивісок на фасад

Світлові короби використовуються для залучення споживачів, а також з метою навігації і просування бренду. Від її дизайну, яскравості та якості багато в чому залежить, чи захоче перехожий відвідати ваш магазин, ресторан, аптеку, салон краси і т.д. Гарантований спосіб завоювати увагу цільової аудиторії – замовити виготовлення лайтбокса компанії "Світ проектів".

Наш професіоналізм підтверджує понад 80 реалізованих задач, які представлені в розділі "фасадні вивіски". Встановивши над входом світловий короб, ви не тільки позначите своє місцезнаходження і залучите потенційних клієнтів, але і будете постійно нагадувати їм про свій товар або послугу.

Виготовлення вивіски: тільки якісні матеріали і надійні конструкції

Ми цінуємо нашу репутацію і клієнтiв, тому дотримуємося високих стандартів технологій виготовлення лайтбоксів. Наші фахівці застосовують для їх конструювання кращі матеріали: ПВХ, оргскло, полікарбонат, алюмінієві композитні панелі, і ефективно їх поєднують для досягнення максимального результату. В результаті зовнішня реклама відрізняється довгим терміном служби, високою міцністю і привабливим зовнішнім виглядом.

 

Приклади вдалих рішень зовнішньої реклами на фасадах:

  • Вивіска для автомобільного салону FIAT. Зроблена з алюмінієвої композитної панелі. Нижня її частина обклеєна дзеркальною плівкою. Зліва розташовується опуклий логотип бренду. Головна особливість цього лайтбоксу – чорні букви "Автоцентр-Комплект". Вони виконані зі спеціального акрилу "День-ніч". У денний час напис чорна, а в нічний – світиться білим кольором. Якщо ви хочете замовити вивіску одночасно просту і оригінальну – рішення перед вами. Звертайтеся, будемо раді допомогти.
  • Лайтбокс для італійського ресторану "Bigoli". Конструкція преміум класу, що складається з світлового короба і об'ємних літер. Вивіска зроблена з алюмінієвого композиту і пофарбована в корпоративний колір автомобільними фарбами. Букви виконані з пластика і обклеєні високоякісною світловідбиваючою плівкою. Підсвічування носія – світлодіодне. Як бачите, виготовлення рекламних вивісок, що поєднують дві технології, не є проблемою і часто допомагає значно заощадити бюджет.
  • Лайтбокс магазину "Укрпромпостач". При всій зовнішній лаконічності, він являє собою досить складну фасадну конструкцію, що складається з АКП-коробів. Шви світлових елементів приховані накладними панелями, оформленими під дерево. У них, а також в довгий фриз уздовж лайтбоксу поміщені діоди відкритого монтажу. Щоб захистити вивіску від атмосферних опадів, над нею встановлено чорний металевий козирок. Особливість виробу полягає в інтеграції контролера, який керує мерехтінням діодів. Всі написи на чорному тлі лайтбоксу світяться. Їх сяйво привертає увагу перехожих до магазину.
  • Класичний світловий короб для магазину "Світ Пола". Стандартний недорогий варіант. Конструкція окантована алюмінієвим профілем. Підсвічування – люмінесцентні лампи.

 

Звертайтеся до нас, щоб замовити зовнішню рекламу в Києві і ефективно розширювати аудиторію ваших потенційних клієнтів.



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: