Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Детально про Pop Up стенд

Отже, що ми знаємо про мобільний стенд поп-ап? 

Найбільш ходові стенди 3х3 і 4х3 секції. Також ми знаємо їх як 2,7х2,3 і 3,4х2,3м, але не завжди знаємо, що означають ці розміри. 2,3м - це висота, зрозуміло. А ось з приводу ширини часто задається питання: «це ширина конструкції або банера? Конструкції прямої або увігнутої?» Досить цікаво дізнатися, що ні те, ні інше. Нижче наведена схема з точними розмірами різних видів конструкції і полотен. Потрібно тільки знати, що у різних постачальників ширина полотна може трохи відрізнятися, але це скоріше виняток, ніж правило. 

 

як роблять мобільні стенди поп-ап

 

Вимоги до макету для поп-апа мають свої особливості: 

По-перше, крім загального розміру полотна, треба знати розмір лицьової частини, він показаний на схемі сірим кольором. Але, якщо макет робити в розмірі лицьової частини, края його будуть загнуті на торець і погано виглядати. Краще бокові панелі використовувати тільки як фон, а інформативну частину розміщувати на ширину внутрішніх панелей. Для конструкції 3х3 секції - це 2244мм, для конструкції 3х4секціі - це 2992 мм. 

По-друге, на місцях зіткнення панелей краще не розміщувати написи, логотипи і дрібні деталі. Тому, краще одразу давати клієнту розміри панелей, щоб він врахував це, якщо макет він робить самостійно.

По-третє, якщо в макеті планується світлий рівномірний фон, краще відразу попередити клієнта про те, що швидше за все, будуть видні місця зіткнення між панелями. Це пов'язано з тим, що магніти, на які кріпляться панелі, мають чорний колір. 

Збирання такої конструкції займає близько півгодини часу двома людьми. Для досвідчених орлів, таких як наші робітники - це 15-хвилинна справа. Спочатку розтягується алюмінієвий каркас, потім встановлюються вертикальні ребра між секціями для подальшої установки магнітів на ці ребра. Потім вже, вішається фотопанно, чіпляючи петельки на кожній панелі за виступи у верхній частині конструкції. І, акуратно стикуючи між собою, прикладаються бічні краї панелей магнітів по вертикалі.  

Дуже рекомендую подивитися на процес збирання хоча б один раз, щоб побачити всю простоту конструкції і правильно орієнтувати клієнта на що йому варто витратити свої гроші.  

Світильники не завжди йдуть в комплекті, тому, якщо вони потрібні, про це слід повідомляти в ТЗ. Іноді це потребує додаткових витрат. 

Крім стандартної комплектації, корисно знати, що в комплекті за додаткову плату може йти пластиковий кейс замість тканевої сумки. На даний кейс за допомогою гумових поясів кріпиться додаткове зображення, в результаті чого він може служити столиком-трибуною. Таке зображення наноситься на полістирол і обгортається навколо тумби. 

Можливо, буде корисно знати, що конструкції між собою можна зрощувати, отримуючи довгу стіну, кратну розмірами зрощених стендів, але при цьому треба враховувати в макеті, що в кожної конструкції забереться одна бічна панель.

 

 

 pop-up стенди виготовлення в Києві

 

 pop-up стенди виставкові на замовлення

 

замовити pop-up стенд Київ

 

 

 

 

 

 

 



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: