Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Як правильне оформлення виставкового стенду приваблює клієнтів/відвідувачів

Сьогодні проведення виставки є засобом рекламного просування компанії та наданого нею продукту. Участю у виставці ви показуєте активність своєї фірми та постійний її розвиток. Беручи участь у виставці, компанії замовляють виготовлення різноманітної рекламної продукції, це можуть бути ручки, блокноти, візитки, запальнички, сумки, рюкзаки та інші вироби, на які нанесений власний логотип. Усього перерахованого недостатньо для того, щоб привернути максимум уваги, тому кожному учаснику просто потрібний виставковий стенд.

Безпрограшне оформлення виставкового стенду

При створенні стенду необхідно врахувати всі напрямки в роботі компанії, а також характеристики продукту, що надається нею, що забезпечить високу ефективність привернення уваги відвідувачів виставки, які згодом можуть стати потенційними клієнтами. Можливо, ви хочете надати споживачеві свій новий продукт або підвищити статус вже наявного товару, професійне виготовлення виставкового стенду забезпечить вигідне рекламне уявлення виробленого продукту, вкаже на його унікальність та перевагу використання. Для забезпечення акцентування уваги саме на вашій продукції необхідно врахувати такі умови:

  • Ваш стенд повинен мати багатофункціональність. Наявність різних зон та їх розташування має важливе значення для максимального огляду запропонованого продукту та зручного перебування як відвідувачів, так і представників рекламодавця.
  • Креативний підхід до облаштування виставкового щита. Для того, щоб виділити вашу компанію серед конкурентів, експозиція виставки має виділятися своєю неповторністю та творчим підходом до її оформлення. Нестандартні рішення приваблюють набагато більший потік відвідувачів, про них говорять ще довгий час, обговорюючи ті чи інші моменти.

Інновації в оформленні виставкових стендів

Рік у рік зростає популярність проведення виставок, у яких беруть участь безліч компаній, які мають на меті просування власного бізнесу. Виділитись серед величезної кількості конкурентів досить складно.Тому для залучення максимальної уваги до свого виставкового стенду використовують різноманітні інноваційні матеріали, якими можуть бути:

  • Різні скульптури, панно, ростові фігури.
  • Динамічні об'єкти, представлені світловими картами та водними інсталяціями.
  • Обладнання для оригінального підсвічування, наприклад, люмінесцентні вставки, кулі, що світяться, об'ємні логотипи і підсвічені фігури.

Проектування виставкового стенду

Наявність великої кількості компаній, робота яких спрямована на виготовлення виставкового стенду, відрізняється від інших міст України. Безперечно, процес проектування та створення обладнання для виставки потрібно довірити справжнім професіоналам. Як визначитися із вибором компанії? Майстерня реклами «Світ проектів» тривалий час успішно представляє рекламну індустрію. Виготовляючи виставкові стенди, фахівці починають свою роботу з поглибленого вивчення рекламованого продукту та специфіки роботи компанії. Ще перед складанням технічного завдання з'ясовують цілі участі у виставці, які ставить собі замовник. Для вибору відповідного обладнання для стенду важливо врахувати просторове розміщення експозиції у виставковому павільйоні. Незалежно від бюджету, що виділяється, реалізація проекту буде максимально ефективною, а робота вашої компанії на виставці, безсумнівно, продуктивною і приносить задоволення.

 



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: