Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Як заощадити виставковий бюджет

В умовах сучасної нестабільної фінансової ситуації кожен підприємець шукає шляхи економії, і скорочувати витрати прагнуть буквально на всьому, чому можна: матеріалах, виробничих процесах, заходах і т.д. У цій статті ми дамо декілька рекомендацій, як зберегти гроші при підготовці до виставки і створити при цьому якісний образ вашого бренду. Дійсно, цей захід дуже витратний, особливо якщо він проходить в іншому місті або країні. Потрібно не тільки купити стенд для виставки, а й оплатити оренду території, дістатися до місця її проведення, компенсувати працю зайнятих на виставці співробітників і т.д. Статей витрат, як завжди, багато, а бюджет, як правило, обмежений.

Як виготовити виставковий стенд "на колінах"

Отже, що стосується рекламного носія, постараємося спростити і здешевити його, зберігши при цьому привабливий зовнішній вигляд і надійність конструкції.

Один з варіантів зробити це - замість виготовлення лайтбоксу замовити банер і доповнити його підсвічуванням. Такий носій можна легко підібрати під будь-який розмір стенду. Конструкція в результаті виходить простою, і при цьому симпатичною. Полотно з принтом натягується на фронтальну сторону стенду, за ним організовується підсвічування світлодіодними або люмінесцентними лампами.

У підсумку виходить аналог лайтбоксу, де на лицьовій частині замість дорогої панелі з оргскла розташовується банерна розтяжка, ціна якої помітно нижче. При цьому насиченість відтінків і кольору витримуються на гідному рівні завдяки використанню якісних чорнил. Недорогий друк банерів в Києві здійснюється компанією "Світ проектів" в найкоротші терміни - це ще один аргумент на користь такого рішення (виготовлення лайтбоксу займе мінімум два-три дні).

До того ж, банер куди більш транспортабельний: його досить згорнути в рулон зображенням всередину. Незважаючи на те, що ризик розбити його відсутній, тканину можна подряпати або прим'яти під час перевезення. Тому рекомендується перевозити його в тубусі, замотаним в стрейч і нічим не навантажувати зверху.

Замовлена ​​у нас інтер'єрна та зовнішня реклама будь-якого формату відрізняється довгим терміном експлуатації, привабливим зовнішнім виглядом і надійністю.

Незважаючи на доступну вартість друку банерів в Києві, це не єдиний варіант заощадити. Ще один спосіб скоротити витрати - замість рекламної вивіски зробити наклейку з плівки прямо на панель стенду. Для цього нами використовуються недорогі матеріали, наприклад, Oracal 641 або Avery 500. За допомогою даних плівок економ-класу можна досягти якісного результату і мінімізувати витрати на організацію виставки.

У деяких випадках вигідним рішенням стане LED вивіска. Інформація, що відображається на ній, може змінюватись від виставки до виставки. Конструкція при цьому збирається один раз. Ще одна вигідна сторона: така вивіска динамічно блимає і привертає цим увагу відвідувачів.

Виготовлення рекламної вивіски для стенду

Варто відзначити, що заощадити можна не тільки на видах носіїв, але і на самій конструкції. Клієнтам з обмеженим бюджетом ми пропонуємо найекономічніший і легкий в збірці варіант виставкових стендів - з алюмінієвого профілю. Єдиний їхній недолік - простакуватий вигляд, оскільки після складання помітний каркас виробу.

Переваг виставкові стенди з профілю мають набагато більше:

  • Широка варіативність використання. Виготовлений стенд можна застосовувати не тільки в заданій спочатку конфігурації, але і в альтернативній версії. Профілі дозволяють змінювати зовнішній вигляд конструкції і доповнювати її новими елементами.
  • Багаторазове використання. При акуратній збірці-розбиранні він прослужить вам багато років.
  • Невисока ціна. Дешевше тільки орендувати стенд або зробити його з ДСП. Однак якщо ви часто відвідуєте виставки, то перший варіант економічно недоцільний. Стенди з ДСП важкі, швидко зношуються і незручні в експлуатації.
  • Легкість в збірці і транспортуванні. Конструкція розбирається "до палиць", завдяки чому займає мінімум простору. Перевезти його ви зможете навіть в легковому автомобілі. Також ми надаємо клієнтам детальну складальну документацію. Вона допоможе швидко і коректно спорудити рекламний стенд перед виставкою.

 

З недорогих алюмінієвих профілів наші фахівці зроблять для вас ексклюзивний виставковий стенд відповідно до особливостей приміщення і вашої експозиції. З їх допомогою можна будувати фризи, вітрини, стіни, архітектурні балки, замкнуті приміщення з дверима, стійки ресепшн, стелажі, виставкові вежі та інші конструкції. Заповнюється стенд з профілів акрилом, стільниковим полікарбонатом, ПВХ-панелями, які при необхідності оклеиваются плівкою.

Замовити зовнішню рекламу в Києві, в тому числі виготовлення вивісок та інших носіїв ви можете у нас по телефону, через е-мейл або соціальні мережі. Звертайтеся до нас і економте на виставкових стендах без зниження ефектності презентації вашого бренду.



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: