Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Що таке широкоформатний друк і для чого він потрібний

Через високий попит на виготовлення реклами поліграфічні підприємства активно розвивалися та пропонували бізнесу нові види послуг, у тому числі широкоформатний друк банера в Києві та інших містах світу. Такий вид рекламної продукції став доступний після винаходу полімерного чорнила та тканин, які показують високу стійкість до ультрафіолету та несприятливих погодних умов.

Завдяки винаходу широкоформатного друку з'явилася можливість робити великі, якісні, що виділяють пропозицію серед конкурентів та привертають увагу потенційної аудиторії банерні розтяжки та щити, які набули широкого поширення як серед дрібного, так і середнього і навіть великого бізнесу. Ви можете замовити виготовлення реклами у Києві в компанії «Світ Проектів». Ми створимо якісну банерну розтяжку у чітко обумовлені терміни.

Переваги та особливості широкоформатного друку

До появи такого типу рекламних носіїв банери мали максимальний розмір 1500 мм та погано переносили експлуатацію на відкритому повітрі. Після появи струменевих принтерів, що працюють з великими форматами зображень, такий тип друку став активно використовуватися не тільки для виготовлення рекламних конструкцій, але і для упаковки, текстилю і навіть дизайну автомобілів.

Робота верстата широкоформатного друку нагадує великий офісний принтер, який заливає відведений простір фарбою, завдаючи соковите зображення смугу за смугою. Проте є й відмінності, наприклад:

  • У розмірах. Залежно від розміру верстата, на ньому можна роздрукувати зображення до 5 м шириною.
  • Як зображення. Крім того, що широкоформатний друк банерів забезпечує хорошу і яскраву картинку, воно також має високу точність. Це дозволяє мати розбіжність трохи більше 5 точок навіть за великих розмірах баннера.
  • В яскравості та стійкості картинки. Оператор виставляє кількість циклів, які можуть пройти головка верстата при нанесенні чорнила. В офісному принтері їхнє число зазвичай дорівнює 1, але професійне обладнання може здійснити більше 20 циклів. Це число позначається на тому, що настільки візуально привабливим і буде кінцевим результат. Велика кількість циклів гарантує, що крапки в банері ляжуть максимально близько одна до одної, а значить картинка виявиться чіткою і добре видно навіть здалеку.

Види широкоформатних банерів від «Світ Проектів»

Залежно від типу вибраних фарб та якості матеріалу рекламні банери можуть бути:

  • Інтер'єрні. Такі вивіски повинні мати чудову якість друку, адже потенційні покупці можуть підійти до них досить близько і розглянути кожен нюанс. Експлуатаційні характеристики такого виду продукції можуть бути нижчими, ніж у «вуличних» варіантів. Саме тому розміщення банера у приміщенні обходиться власнику бізнесу дешевшим, ніж установка аналогічного рекламного оголошення зовні.
  • Розміщені на вулиці. Банери такого типу можуть монтуватись як на висоті, так і в безпосередній близькості від потенційного клієнта. З цієї причини вони повинні містити інформацію в стислому вигляді, щоб не перевантажувати увагу споживача і легко зчитуватися в умовах інформаційного шуму інших оголошень.
  • Стійкі до ультрафіолету. Такі банери служать особливо довго, адже не вицвітають на сонці. Їх можна використовувати як економний варіант фасадної вивіски.

Нерідко широкоформатний друк використовується для виготовлення самоклеючої плівки. Нею покривають двері та вікна приміщень, інформуючи споживача про товари, послуги або особливості сервісу конкретної торгової точки. Ви можете замовити виготовлення самоклеючої рекламної продукції в нашій компанії.



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: