Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Варіанти матеріалів для вивіски у вигляді банера

Банерна розтяжка - найбільш простий і економічний спосіб заявити про рекламну акцію або відкриття нової точки. Вона являє собою міцне полотно, виготовлене з посиленого синтетичного текстилю. На лицьову сторону даного виробу за допомогою широкоформатного друку наноситься тематичне зображення. Такі полотна використовуються як зовнішня реклама і розміщуються на вуличних конструкціях і фасадах будівель, а також в якості інтер'єрних носіїв всередині приміщень комерційного призначення та громадського користування.

Призначаються банери для прямого заклику до дії, залучення аудиторії, інформування перехожих про продукт, послугу, спеціальну пропозицію, акції, розпродажі та новинки асортименту. Матеріал для них вибирається виходячи із специфіки використання, розмірів і терміну розміщення. Відзначимо, що з текстильним полотном часто і досить успішно поєднуються лайтбокси та об'ємні літери.

Банерна розтяжка: матеріали виготовлення і ключові властивості

Щоб рекламну вивіску замовити за вигідною ціною, не економлячи при цьому на якості - варто знати, які матеріали використовуються відповідно до яких завдань. Розглянемо це питання докладніше.

Виготовляють носії даного типу, як правило, з вінілу і поліпропілену (непрозорого). Останній варіант буває трьох типів: жорсткий, тонкий і еластичний (задіюється в основному при внутрішньому декорі приміщення). Тонкий і жорсткий поліпропілен використовується при оформленні мобільних і стаціонарних виставкових стендів, а також у виробництві POS-матеріалів. Друк банерів на такий тканини здійснюється швидко і не вимагає попередньої обробки поверхні.

Класичним же полотном вважається вінілове. Воно являє собою сумішевий склад, що містить вініл, армований поліефірними або поліестеровими сітками. Також в складі тканини містяться пластифікуючі наповнювачі, які підвищують її еластичність. Виготовляються вони з вінілових полімерних речовин. Маса виробу багато в чому залежить від кількості армуючих сіток. Діапазон їх вставки варіюється в межах від 280 до 550 грам на квадратний метр.

Характеристики вінілового банера:

  • Еластичність - ключова властивість. У литих полотен вона краща, ніж у ламінованих. Посилити характеристику можна за допомогою добавок, що пом'якшують склад тканини, і корекції типу плетіння.
  • Висока розривна міцність - у литої тканини вона досягає 2300 Н / 5 см, а у ламінованої становить 1000 Н / 5 см.
  • Низьке питоме подовження - параметр, який підтверджує таку властивість банера, як опір деформації.
  • Температурна стійкість - завдяки їй досягається оптимальна сприйнятливість поверхні полотна до фарбування.
  • Висока міцність на руйнування вздовж волокон - досягається впровадженням додаткових ниток і посиленою щільністю плетіння.

 

За типом поверхні банери розрізняються на 4 види полотен:

  • Фронтліт - має щільну поверхню з матовим ефектом, при помірному штучному і денному освітленні є непрозорим. Світлопропускна здатність не перевищує 10%. Для таких банерів організовується зовнішнє підсвічування.
  • Бекліт - транслюцентні полотна, пропускають світло на рівні 25-30%. Використовуються найчастіше в рекламних носіях з LED лампами. Підсвічування при цьому організовується рівномірне, по всій площі рекламної конструкції.
  • Блекаут (Blackout) - тканина зі світлоблокуючим ефектом. Такий банер легко пізнати по чорним ниткам в переплетенні і внутрішнім вставним елементам, що не просвічуються. Використовується він для двостороннього друку. У даного типу виробів є різновид - Blue Back. У такого носія замість чорної застосовується підкладка синього кольору.
  • Removable - спеціальна тканина з клейовим шаром, яка швидко демонтується.

 

У зовнішній рекламі найчастіше використовується фронтліт. Частка таких конструкцій при виготовленні вивісок в Києві становить близько 70%. Другим за популярністю є блекаут.

Студія «Світ проектів» працює з усіма ходовими видами банерних тканин. Ми допоможемо вам підібрати носій, який максимально відповідає вашій задачі, щоб втілити маркетингові ідеї дизайнерів без зайвих фінансових вкладень. Звертайтеся до нас, щоб замовити рекламу, яку видно!



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: