Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Сім способів зробити зовнішню рекламу ефективніше

Основний сенс реклами на просторах міста - ефективність і користь для замовника: збільшення обороту товару або послуг. Яскрава LED вивіска або щит край дороги переслідують одну спільну мету - запам'ятатися і виразити головну думку. На даний момент зовнішня реклама є масштабною кампанією, де ви розпочинаєте з бажання замовити лайтбокс в Києві, а після розставляєте білборди і обклеюєте громадський електротранспорт.

Витрата бюджету на рекламну кампанію, проте, повинна окупитися, тому слід прагнути зробити усе можливе, щоб кожен її елемент працював на вас. Як підвищити ефективність?

  1. Баннерна розтяжка або зовнішня реклама з великою кількістю тексту обов'язково мають бути продумані по шрифту. Водій або пішохід повинні бачити її здалека, чітко, тому рекомендуємо використати напівжирні прості шрифти і максимальну контрастність.
  2. Можна спробувати зробити написи білими буквами на яскравому фоні, як це роблять Dunkin' Donuts і GoPro, це завжди говорить за себе "голосніше".
  3. Зображення, картинка, фото має бути такими, що говорять, зі своєю історією і приємними асоціаціями, досить великі і чіткі, що займає велику частину площі плакату, щита.
  4. Виражайте одне основне посилання і ідею, оскільки велика кількість інформації не дозволить швидко виділити суть потенційному покупцеві, і увесь сенс просто загубиться.
  5. Використайте не більше 7 слів для основного висловлювання або слогану.
  6. Звертайтеся до людей, застосовуючи місцевий сленг, особливості менталітету, орієнтуючись на особливості локації, нехай завжди є присутнім особовий підхід.
  7. Створіть силует, що запам'ятовується.

Ексклюзивний виставковий стенд

Для того, щоб грамотно зарекомендувати себе новій публіці, відмінним рішенням стануть виставкові стенди з профілю, на яких можна розмістити основні плюси вашого бренду і логотип. Враховуйте, що в кожній ситуації потрібно відштовхуватися від цілей, які ви переслідуєте і грамотно прописувати KPI.

Це може бути:

  • підвищення впізнанності торгової марки;
  • залучення інвесторів;
  • збільшення об'єму продажів і інше.

Купити стенд для виставки і продумати повністю його оформлення - це великий крок до завоювання нової аудиторії, який слід довірити професіоналам. Вони зможуть не лише вибрати правильний дизайн, але і підібрати увесь комплекс послуг зовнішніми і медіа-реклами, щоб досягти максимального ефекту. Якщо зображення або напис переслідують мету виділитися і є нетиповими, то цей креатив краще заздалегідь протестувати на невеликій групі людей, щоб зрозуміти, яке він справляє враження.

Виготовлення вивісок в Києві

"Світ Проектів" пропонує замовити рекламну вивіску, виготовлення лайтбокса або білборда за усіма правилами ефективності і оптимальній вартості. Наші послуги приносять брендам величезний прибуток, а також допомагають якісно і швидко розширюватися, рости. Обробка статистики показує, що цікава зовнішня реклама підвищує до 70% зацікавленість населення, а також має користь в побуті (вивіски, покажчики з місцем розташування, меню, цінами, акційними пропозиціями і так далі).

"Світ проектів" займає лідируючі позиції в наданні рекламних послуг з Києва, має конкурентоздатні ціни, а вартість друку банерів в Києві у нас одна з найвигідніших.



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: