Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Металеві букви для інтер'єрної та зовнішньої реклами

Зовнішній вигляд вуличної рекламної конструкції грає ключову роль в її сприйнятті оточуючими і це ні для кого не секрет. Кожен підприємець бажає виділитися і привернути до об'єкта свого бізнесу максимум уваги. Одним з таких варіантів є об'ємні букви, зробити які можна не тільки з ПВХ, але й з металу. Така зовнішня реклама виглядає презентабельно, стильно, переконливою. Вона підсвідомо асоціюється у людей з респектабельністю, солідністю і надійністю.

Коли варто замовити вивіску з металу

Якщо мова йде про вивіски для магазину - то це має сенс, коли ви торгуєте предметами категорії «LUXURУ» - наприклад, ювелірними прикрасами або автомобілями преміум-класу. А також якщо надаєте дорогі послуги в цьому ж сегменті: банківські, нотаріальні, або у вас елітний ресторан. У цьому випадку може виявитися, що банерна розтяжка, LED вивіска або лайтбокс виглядають недостатньо переконливо.

Ключовими аспектами тут є колір і фактура поверхні матеріалу. Погодьтеся, благородні метали (золото, платина і срібло) не випадково носять цю назву. Називаються вони так через блиск, привабливість, стійкість до корозії і впливу хімічних речовин. Таким чином, рекламні вивіски в Києві, які мають візуальну схожість з благородними металами, викликають у клієнтів довіру і спонукають бажання вирішити своє питання саме тут.

Звичайно, немає ніякої необхідності замовляти вивіску зі справжнього золота або срібла (хоча в історії відомі й такі випадки). На сьогоднішній день існує досить технологій відтворення естетичних властивостей благородних металів, так що ви зможете отримати гарну конструкцію за доступною ціною.

Металеві букви виготовляються, як правило, з нержавійки методом плазмової різки. Вона дозволяє експериментувати, створювати вироби хитромудрих форм за індивідуально розробленим дизайн-макетом, що максимально відповідають вимогам замовника. Завдяки цій технології можна без проблем зробити напис як в строгому класичному стилі, так і в індустріальному лофт або сучасному модерні.

Відзначимо, що металеві літери часто доповнюються світлодіодними стрічками, що забезпечують м'яку, але досить яскраву контражурну підсвітку. Таку комбінацію можна успішно використовувати замість виготовлення лайтбоксу.

Розглянемо, в чому переваги металевих букв в порівнянні з пластиковими:

  • більш стійкі до подряпин і механічних впливів;
  • довго зберігають гарний зовнішній вигляд;
  • прості в монтажі і невибагливі в догляді;
  • стійкі до корозії, окислення, негативних факторів навколишнього середовища.

 

Виготовлення об'ємних літер з металу

Виробництво металевих 3-D символів здійснюється в таких варіантах:

  • Матове золото і срібло - лаконічний і найбільш респектабельний стиль, що відрізняється приємним, спокійним блиском, використовується як усередині приміщень так і зовні.
  • Глянцевий метал - поверхня тут шліфується до яскравого блиску. Такі букви добре помітні здалеку, але виглядають більш «дешево», ніж матові.
  • Метал з дзеркальною поверхнею - застосовується не тільки для букв, але і для підкладок, та навіть для обробки стін і стель. Виглядає стильно і сучасно.
  • Металева поверхня з візерунками, фігурними лініями, ефектом голограми і т.п. Дозволяє створити додаткові декоративні ефекти.

 

Варто відзначити, що крім установки на фасадах і стінах всередині будівель, золоті і срібні об'ємні символи можна використовувати разом з іншими рекламними носіями, наприклад, ними можна прикрасити виставковий стенд. Правда, в цьому випадку зазвичай використовують не метал, а пластик з металізованою поверхнею.

Варіанти виготовлення металевих букв:

  • Псевдооб'емні несвітлові - в даному випадку символи за допомогою кронштейнів кріпляться на невеликій відстані від стіни, в результаті чого створюється ефектна ілюзія глибини за рахунок падаючої тіні.
  • З підсвічуванням контражур - букви розташовуються віддалено від поверхні, а на їх тильній стороні монтуються світлодіоди, які створюють навколо яскравий ореол.
  • Несвітлові з ПВХ - тут використовується аплікація пластиком, що надає символам рельєфності. Їх лицьова частина виготовляється з металу. Така конструкція виглядає масивно і солідно.
  • Фрезеровані в металі - напис тут вирізається всередині листа, а знизу підкладається шар аналогічного матеріалу. В результаті створюється ефект вдавлених букв.

 

Щоб замовити вивіску з металевих букв в Києві за вигідною ціною - звертайтеся в "Світ проектів".



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: