Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Лайтбокс з фрезерованного композиту

В умовах високої конкуренції за увагу цільової аудиторії в середовищі бізнесу набирають популярність яскраві, ексклюзивні і стильні рекламні конструкції. Їх мета - привернути погляд перехожих, заявити оточуючим про місце знаходження організації і постійно нагадувати про її існування. Одним з ефективних варіантів вирішення даного завдання стане лайтбокс, купити який ви можете у нас за вигідною ціною. Найбільш оригінальний і презентабельний вид цих рекламних носіїв виробляється з фрезерованного композиту.

Виготовлення зовнішньої вивіски такого типу здійснюється за спеціальною технологією. Її суть полягає в тому, що фрезерування пластикового композиту робиться по готовому макету. Тобто, вирізається все, що повинно світитися. Після цього до композиту приклеюється напівпрозорий акрил, товщина якого становить, як правило, 3 мм. При необхідності на нього наноситься плівка Oracal серії 8500. Вона максимально ефективно розсіює світло від діодних модулів.

Компанія "Світ проектів" пропонує замовити лайтбокс за раціональної ціною

Нами виготовляється якісна зовнішня реклама в Києві незалежно від бюджету замовника. Навіть малий класичний світловий короб ми зробимо з надійних матеріалів з гарантією тривалого терміну його служби. До кожного клієнта ми підходимо індивідуально, тому ціну готової продукції ви можете дізнатися у консультанта. В цілому спектр наших виробів дуже великий. Ви можете у нас замовити банер, яскраві світлові об'ємні букви, креативне виставкове обладнання та інші рекламні носії.

Що стосується виготовлення лайтбоксів з фрезерованного композиту, на сайті нашої компанії в розділі каталогу "Фасадні вивіски" ви знайдете ряд успішно реалізованих проектів. Серед них відзначимо:

  • Фриз для магазину "Caparol" в Харкові. Тут ми використовували композитний чорний короб з яскравими елементами. Прорізаний напис світиться білим, логотип - об'ємний, кольорові смуги на ньому виділяються підсвічуванням зсередини.
  • Оформлення вхідної групи Аптеки "Найближча". За цим проектом нами була виготовлена ​​композитна вивіска з внутрішнім підсвічуванням надпису і хреста. Також ми обклеїли вікна плівкою з печаткою і розмістили поруч банер в корпоративному стилі на металевій рамі. Вийшло яскраве, креативне, комбіноване оформлення фасаду аптеки із задіянням рекламних носіїв декількох типів.
  • Фриз для відділення "Укргазбанк". Являє собою довгий вузький світловий короб синього кольору. На лицьовій стороні розташовуються напис і логотип білого кольору. Рекламний носій виглядає вельми лаконічно, що відповідає діловому стилю банківської сфери.
  • Фасадна вивіска "Атлант-М". Естетично приваблива конструкція сірого кольору на передній частині якої вирізано великий напис, що підсвічується в темний час доби. Світловий короб виконаний в корпоративному стилі компанії.

 

Виготовлення вивісок з підсвічуванням з композиту (алюміній з пластиком) корисна для клієнтів тим, що дозволяє виділити найбільш важливу інформацію - логотип і напис, тому що передня панель світиться не цілком, а тільки фрезеровані її елементи - літери і фігури. Завдяки цьому в багато разів підвищується читаємість тексту і видимість зображення.

Ще ключові компоненти: лого і напис, дозволяє виділити LED вивіска. Для неї використовуються відкриті світлодіодні модулі. Отримати детальну консультацію та визначити, який варіант краще підходить для вашого бізнесу, ви можете за допомогою нашого менеджера.

Звертайтеся в "Світ проектів"!



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: