Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Як роблять об'ємні букви з підсвічуванням

Мабуть, найяскравішою і найпривабливішою зовнішньою рекламою є об'ємні літери, що світяться. Такі вивіски видно здалеку, в темний час доби вони не тільки не втрачають видимість, а притягують навіть більше поглядів, ніж вдень. Побачити їх можна практично скрізь: на входах в ТРЦ, ресторани, готелі, магазини і на інших об'єктах бізнесу. До речі, застосовувати світлові літери можна і в інтер'єрній рекламі, розміщуючи їх в торгових та офісних будівлях. У будь-якому випадку, використання такої конструкції позитивно впливає на імідж ТМ, привертає увагу цільової аудиторії, викликає у людей довіру і впевненість у якості бренду, що в підсумку окуповує всі складності, що можуть виникнути в ході реалізації проекту.

Виготовлення об'ємних букв

Реклама даного типу виробляється в напівавтоматичному режимі за допомогою лазерних і фрезерних верстат. Ключовим елементом, що забезпечує підсвічування вночі, є світлодіодна стрічка, кластери (модулі) або люмінесцентні лампи. Від вибору способу підсвічування багато в чому залежить привабливість і тривалість функціонування вивіски.

 

Виробляються об'ємні світлові букви з таких матеріалів:

  • Метал – оцинковка, нержавійка, алюміній. Такі рекламні конструкції стійкі до погодних умов і довговічні. Фарбуються аерозольними або порошковими фарбами. Однак реалізація підсвічування тут складна, що звужує спектр використання металевих виробів.
  • Оргскло + ПВХ – зі скла (акрилу), як правило, робиться фронтальна частина конструкції, а для тильної застосовуються більш дешеві матеріали, найчастіше – ПВХ профілі з вкладишами з алюмінієвої фольги. Бокові деталі можуть виготовлятися з ПВХ або акрилу. Завдяки цьому можна запропонувати клієнтам більш доступні за вартістю об'ємні букви: ціна знижується за рахунок матеріалів. Оргскло поділяється на 3 категорії: прозоре, кольорове і таке, що розсіює світло. Як правило, в зовнішній рекламі застосовується перший варіант, обклеєний вінілової плівкою, на яку, до речі, можна наносити різнокольоровий друк. Кольорове скло виглядає більш ефектно, але коштує дорожче.
  • Акрил, або оргскло – з нього можна сконструювати фронтальну і бокові сторони об'ємних букв, в результаті чого вийде всебічне підсвічування. Рекламні матеріали, зроблені з  акрилу, який розсіює світло – найбільш складні у виробництві, але відрізняються найпрезентабельнішим зовнішнім виглядом.
  • Пластик – використовується непрозорий варіант в тандемі з підсвічуванням "контражур". Конструкція монтується на відстані від стіни, в результаті чого навколо неї створюється м'який ореол світіння. Виглядає така реклама дуже ефектно.
  • Пінополістирол – якщо потрібно зробити об'ємні букви з максимально низькою вартістю, без внутрішнього підсвічування і на недовгий час, вибирайте цей матеріал. Обробляти його легко, швидко і зручно. Після фарбування поверхня залишається шорсткою, однак при розміщенні конструкції на великій висоті принципової ролі це не грає. Збирання такий виріб не потребує. Найчастіше такі літери замовляють для оформлення весіль, днів народження та корпоративних заходів.

 

Букви з підсвічуванням: технологія виробництва і монтажу

 

Виготовляється реклама даного типу порівняно недовго, так що порадувати себе і клієнтів ви зможете вже через кілька днів після оформлення замовлення. Незалежно від обраного матеріалу, розкрій елементів для літери здійснюється на високоточних ЧПУ верстатах. Збирання виробів відбувається вручну за допомогою склеювання або зварювання, чим обумовлена ​​вартість букв. Однак якщо ви замовите конструкцію з пінопласту – збирати її не доведеться. Букви в такому випадку вирізаються з цільного листа за допомогою фрезерного верстата.

Наступний етап – обробка за дизайнерським проектом. Вироби фарбуються, підвищується їх міцність і жорсткість фіксації. Після чого літери оснащуються кріпленнями, що дозволяє встановити їх і розмістити підсвічування (світлодіоди, світлотехніку, освітлення). Щодо монтажу, існує три варіанти:

  • На раму – оптимальний варіант для розміщення реклами на стінах, покрівлі, торцях будівлі. В даному випадку з сталевого профілю створюється рама і забарвлюється під колір стін будівлі. У 4-6 точках в стінку забиваються кронштейни, на яких потім тримається вся конструкція.
  • Дистанційно – задіюється при розміщенні реклами на фасаді або всередині приміщення. Кожна деталь монтується на штирі (від 2 до 5 штук), що дозволяє забезпечити ефект "висіння в повітрі" і дозволяе зробити контражурне підсвічування або створити красивий ефект тіні.
  • На підкладку – інший варіант дистанційної установки. В даному випадку отвори під штирі просвердлюются не в стіні будинку, а в дерев'яній, пластиковій або металевій підкладці.

 

 

Що варто знати, перш ніж замовити об'ємні букви в Києві?

 

 По–перше, пам'ятайте, що їх відносно висока вартість повністю компенсується перевагами такої реклами:

  • широкі дизайнерські можливості,
  • підвищене привертання уваги,
  • довговічність,
  • простий догляд, монтаж і обслуговування,
  • додаткова прикраса інтер'єру.

 

На вартість виготовлення впливають габарити і особливості кожної конструкції, матеріал, щільність і тип світлодіодів, яскравість світіння. Слід також пам'ятати, що технологія виробництва досить складна, і далеко не будь-який підрядник впорається з нею якісно, ​​тому деякі закладають в ціну ще і свої потенційні ризики.

 

Якщо ви вирішите замовити вивіску в компанії "Світ проектів", будьте впевнені: наш досвід дозволяє нам давати клієнтам гарантії без зайвих націнок. У нашому портфоліо – десятки і сотні успішно завершених проектів різної складності. Зокрема, нами реалізована світлова реклама на фасаді Конгрес Центру "San Marino", ресторанів "Vino e Cucina" та "daVinci", магазину "Tulikivi", готелю "Aloft Hotels", закладів швидкого харчування "Ukrainka" і "Лаваш". Хочете дізнатися про вартість виготовлення об'ємних букв в нашому виконанні? Телефонуйте!



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: