Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Інтер'єрні та фасадні вивіски від "Світ проектів"

У сфері зовнішньої реклами сьогодні спостерігається велика конкуренція: кожному підприємцю хочеться замовити вивіску такого формату, який створить максимально привабливе інформаційне поле навколо бренду. Це може бути банерна розтяжка, LED вивіска, об'ємні букви або лайтбокс, купити які вам пропонує майстерня реклами "Світ проектів".

Крім зовнішнього позначення об'єкта бізнесу важливо створити корпоративну атмосферу і всередині приміщення. Для цього використовуються виставкові стенди, які можна задіяти не тільки під час експозиції, а й кожен день. Їх можна розмістити в холі і розкласти там продукцію, що реалізується вашою компанією, або ж викласти поліграфічні матеріали. Крім цього можна замовити псевдо об'ємні букви, ціна яких у нас доступна, а терміни виготовлення - оперативний.

Замовити лайтбокс в Києві для популяризації бренду

Даний носій використовується переважно як зовнішня реклама. Хоча при вході і в торгових залах супермаркетів світлові короби також активно використовуються для позначення схеми будівлі і товарних рядів. Нами успішно реалізовані такі проекти лайтбоксів:

  • Оформлення вхідної групи "Caparol Center" - тут нами використовувалася вивіска з композиту з фігурними накладними світловими коробами і об'ємні смуги, що світяться. На лицьовій частині композитних панелей наші фахівці зробили фрезеровані літери зі світінням. Як завершення композиції був доданий світловий короб із змінним зображенням на лицьовій стороні. Виготовлення лайтбоксів з баннерним і ПВХ фасадом здійснюється нами на вигідних умовах, так що можете сміливо звертатися до нас.
  • Лаконічний синій світловий короб з алюмінієвих композитних панелей для мережі магазинів електронних послуг "Твій Час". Для даного проекту ми погодили з замовником розміри нового рекламного носія, і з урахуванням корпоративних кольорів компанії позначили місце розташування бізнесу клієнта. Лайтбокс обклеєний синьою плівкою, на його поверхні вирізано назву магазину.

 

Виготовлення об'ємних літер в рекламній майстерні "Світ проектів"

У нас багатий досвід виготовлення цих рекламних носіїв, тому за якість, презентабельність і довговічність виробів ви можете не хвилюватися. Таким чином, рішення замовити в нашій майстерні виготовлення 3-D символів стане для вас більш ніж раціональним.

Рекламні вивіски об'ємні літери нашого виробництва:

  • Одним з цікавих проектів стало оформлення виставкового стенду для компанії "Mario". Тут були задіяні класичні світлові об'ємні символи. Їх ми встановили зверху на виставковий стенд. 3-D літери ми виклеювали із пластику, усередині виробів розташовували світлодіоди. Завдяки вініловим плівкам задається колір світіння і відтінок бортів букв.
  • Стильна вивіска для салону світла та меблів "Concepto". Виготовлена ​​вона з АКП-панелей і містить ряд світлових елементів. Об'ємні букви тут виготовлені з оргскла і ПВХ. Лицьова їх частина - білий акрил, а борта оброблені білою плівкою. Червона буква "Е" обгорнута кольоровою світлорозсіюючою плівкою. Назва домену та телефони компанії оформлені за допомогою фрезерування на лицьовій частині АКП листа. Також для них зроблена підкладка з молочного акрилу.

 

Замовити виготовлення банерів (Київ), 3-D символів і світлових коробів ви можете у нас по телефону або за допомогою електронної пошти.



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: