Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Фотозона - трендова прикраса виставки

Готуєтеся до виставки? Зробіть свою присутність на ній такою, що запам'ятовується, замовивши фотозону, виготовлення лайтбокса або іншу рекламу в компанії "Свiт Проектiв".

Тепер без якісної реклами не обходиться жоден захід. Для повноцінного розвитку просто необхідно задіяти усі можливості сучасного маркетингу. Використайте для цього фотозону як що привертає увагу, креативний об'єкт - це допоможе помітно виділитися на тлі конкурентів.

Виготовлення вивісок в Києві - тригери і методи їх використання

Будь-яка зовнішня реклама використовується як "якір", що приковує погляд і працюючого на включення в мозку глядача основних механізмів, що дозволяють створити позитивну асоціацію між рекламою і брендом. Але стандартна реклама просто "провалюється" у свідомості, втрачаючись серед собі подібних. Фотозона, встановлена на виставці або іншому громадському заході, дозволяє перевести рекламу в розряд функціональних об'єктів, які можуть використовуватися таким чином:

  • Безпосередньо в якості фотозони. Будь-який гучний захід викликає з боку відвідувачів бурю інтересу. Це проявляється у бажанні зафіксувати своє перебування на виставці. Якщо ваша фотозона відрізнятиметься від інших, викликатиме позитивні емоції, то що бажають відзначитися біля неї буде предостатньо.
  • В ролі реклами. Фотозона може грати ту ж функцію, що і баннерная розтяжка або LED виважка - візуалізувати інформацію про бренд, товар або послугу.

Ексклюзивний виставковий стенд - спосіб стати "зіркою" виставки

Існує три типи виставкових стендів з профілю, які можуть бути використані в якості фотозон.

  1. Бренд волл (brand wall) для тривалого використання підходять ідеально. Така фотозона робиться з міцного матеріалу, на який кріпиться банер. Ціна на виріб формується з розміру стойок, вартості друку банерів в Києві, а також термінів, в які вимагається зробити роботи.
  2. Прес волл (press wall) - простіший варіант, який легко розбирається. Мобільна фотозона переноситься і складається безпосередньо на місці, тому купити стенд для виставки такого типу вигідно відразу для декількох заходів.
  3. Композиційна интерьерная фотозона - складне і рішення, що завжди вигідно виділяється. Вона вимагає бОльших тимчасових і грошових вкладень, але завжди має величезний попит. Може успішно застосовуватися в якості ексклюзивного виставкового стенду.

Де замовити фотозону для виставки?

Фотозона від компанії "Свiт Проектiв" - вигідне придбання для бізнесменів, що розраховують тільки на успіх. У нас ви зможете також замовити рекламну вивіску або лайбтокс в Києві будь-якого типу, створену по вашому дизайну з якісних і довговічних матеріалів. Якщо потрібно допомогу в організації подібних робіт, то ми можемо запропонувати послуги дизайнера, який створить індивідуальний шедевр, що відбиває особливості конкретної пропозиції.

Окрім виставкових стендів з профілю можна придбати і інші варіанти бренд і прес воллов : для корпоративов, промо-акций, торгових центрів з ексклюзивними торговими пропозиціями, урочистостей і свят. Також такий вид рекламної продукції підходить і для фотостудій, в яких може знадобитися використання складних декорацій, підсвічування, муляжів і інших елементів, що підкреслюють атмосферу приміщення, що запам'ятовується.

Звертайтеся в "Свiт Проектiв", де вам запропонують вигідні умови для співпраці, чесні ціни і індивідуальний підхід до кожного проекту.



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: