Rated 4.5/5based on 1100 customer reviews

Що краще: неон або світлодіоди?

Виготовлення вивісок з елементами, що світяться, - оптимальне рішення для тих підприємців, які бажають притягнути увагу, роблячи правильні і точні акценти на своєму бренді. У сучасному бізнесі використання неонових і світлодіодних вивісок в зовнішній рекламі користується величезною популярністю. "Світ Проектів" робить і реалізує усі види "наружки", виставкові стенди і інші конструкції, спрямовані на привертання уваги потенційних клієнтів.

Виробництво неонових вивісок в Києві

Насправді, неонові вивіски раніше були дуже популярні. Зараз же виробники рекламних конструкцій, і ми у тому числі, йдуть в ногу з часом, і пропонують клієнтам економічні, багатофункціональні світлодіоди. Вони коштують дешевше і гнучкіші у використанні. Проте в цій статті ми згадаємо про неонові лампи і про те, чому вони мали попит.

Атмосфера розслаблення і свята, що панує в клубах, барах, кафе і ресторанах, давно асоціюється у багатьох зі світлом неонових вивісок. Вони користуються великою популярністю в подібних місцях, оскільки створюють обстановку, що розташовує. Відвідувачі, які хочуть яскравих емоцій і приємних відчуттів, з набагато більшим задоволенням приходять відпочивати в такі заклади, де за допомогою неонового освітлення створюється відповідна "lounge" атмосфера.

Власники закладів придбавають рекламні неонові вивіски, адже вони:

  1. Відносно економічні. В порівнянні з лампами розжарювання і люмінесцентними джерелами світла вони споживають менше енергії. З іншого боку, все пізнається в порівнянні. Наприклад, неонова лампа споживає від 13 до 60 Вт. В той же час світлодіоди вимагають енергії менше в 7-10 разів. Та і виробництво неонових джерел світла дуже дороге.
  2. Стійкі до температурних коливань, тому з їх допомогою можна прикрашати фасади будівель, виготовляти об'ємні букви і складати написи на вулиці без небезпеки їх швидкого виходу з ладу.
  3. Довговічні. Період експлуатації такого виду носіїв складає 10-15 років.
  4. Дають простір для фантазії. Виготовлення рекламних вивісок з ламп, що містять неон, відбувається, як правило, в індивідуальному порядку. Кожна подібна вивіска - це копітка робота, яка здатна утілити будь-яке дизайнерське бачення проекту зовнішньої вивіски.

Об'ємні букви з неону як спосіб привертання уваги

Неонові трубки дають якісний і рівномірний колір, а його палітра на сьогодні складає до 80 відтінків. Їх поєднання створює ефектний напис, який може не лише горіти, але і мерехтіти, або на очах "збиратися" з декількох елементів, що послідовно включаються.

У компанії "Світ Проектів" ви можете замовити в Києві зовнішню рекламу сучасного типу, створену на совість, готову до багаторічної, безпроблемної роботи.

Світлодіодна LED вивіска - найекономічніший тип реклами

Світлодіоди задіюються при оформленні інтер'єру і екстер'єру будівель по всьому світу. Вони споживають трохи електроенергії і дуже довговічні. Створення фасадних вивісок зі світлодіодами поширене зважаючи на наступні достоїнства матеріалу:

  1. Низька вартість. Допускається використання трьох видів світлодіодних джерел : стрічки, кластери і модулі. Перший тип має найнижчу вартість, далі йде кластерна система і, нарешті, модулі. Проте, щоб ви не вибрали, ціна подібного освітлення виявиться найбільш низькою серед усіх можливих джерел світла для зовнішньої реклами.
  2. Можуть розміщуватися на вулиці. При замовленні вивісок, які використовуватимуться поза приміщенням, рекомендується застосовувати модульні системи світлодіодів. Вони стійкі до дії вологи і перепадів температури. Вихід з ладу однієї лампочки не впливає на яскравість носія в цілому. Вивіска продовжує світитися так само виразно, як і раніше.
  3. Велика яскравість. Світлодіодна LED вивіска видно у будь-яку погоду: навіть при тумані і сильному дощі.
  4. Безпека. Світлодіод живиться від джерела 12 Вт, тому навіть якщо ви випадково доторкнетеся до нього, з вами нічого не станеться. Струм світлодіода безпечний для людини.

Що ж вибрати: неон або світлодіоди?

Вибір між неоном і світлодіодами стоїть перед багатьма компаніями. Перший варіант прийнято вибирати в тих випадках, коли ви віддаєте перевагу естетичним і іміджевим завданням : бажаєте підкреслити стиль і створити необхідну атмосферу, особливо усередині приміщення. Світлодіоди використовуються для економічних і довговічних рішень - вони дешевше і енергоефективніщі.

Все ще не визначилися з вибором? Звертайтеся до консультантів компанії "Світ Проектів". У нас доступні будь-які види зовнішньої або внутрішньої реклами, і ми запропонуємо вам оптимальне рішення для вашої ситуації. Крім того, тут ви можете купити лайтбокс, банер, замовити виготовлення виставкового стенду або стелы. Проекти робимо якісно, оперативно і завжди дотримуємося термінів здачі замовлення.



Заявка
×
ПІБ *:
Телефон для зв'язку *:
E-mail *:
Коментар: